Institutionen för lingvistik och filologi

Styrelse och styrdokument

Institutionen leds av en styrelse med prefekten som ordförande. I styrelsen finns också valda företrädare för de anställda och för studenterna. Styrelsen beslutar bland annat om institutionens interna organisation, budgeten, handlingsplaner för arbetsmiljö och jämställdhet. Dessutom drar den upp riktlinjer för anordnande av undervisning och prov.

Styrelsens sammansättning 2016-2018

Modell F: Prefekten, 6 lärare, 1 TA, 5 studenter

Ledamöter

Gruppsuppleanter